Naslovnica
O nama
Usluge
Savjetovanje
Partneri
Cijenovnik
Download
Gdje smo!
Pitanja
Kontakt
Blic Vijesti iz Cool-a

Jedinstveni sistem registracije poreznih obaveznika

 

Opširnije...
 
Najčitanije vijesti
Tko je Online
Gostiju online: 1
Statistika
Posjetitelja: 399979
Advertisement
Savjetovanje Ispis E-mail

Poslovni savjetnik  

Vaša očekivanja od nas:

 

  • Savjetovanje iz oblasti fiskalne politike (indirektnih poreza, poreza na dobit i dohodak) a sve u cilju  maksimalne uštede kako bi kapital ostao za daljnji poticaj i razvoj firme.

 

  • Pružit ćemo vam stručno poslovno savjetovanje tokom cijele godine uz obaveznu pisanu izjavu o čuvanju vaših poslovnih tajni i davati vam odgovore na sva pitanja s kojima se kao poduzetnik možete sresti u svakodnevnom poslovanju.

 

  • Pomoći ćemo vam u poslovanju, biti ćemo tačni, uslužni i stručni i davati ćemo vam ideje za upravljanje poreznim obvezama, a vaše porezne strategije biti će uvijek u skladu sa Zakonom.

 

  • U svakom obračunskom razdoblju dobit ćete izvješće o stanju preduzeća kako bi na vrijeme mogli donositi odluke i planirati poslovne poteze.

 

  • Savjetovat ćemo vas i upućivati na primjenu zakonskih propisa i neograničeno vam davati savjete o optimalnim rješenjima u pitanjima vezanim uz pravilan način izračuna porezne obveze i u svim upravnim postupcima pred tijelima državne uprave i lokalne samouprave.